Vandaag is dinsdag 28 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 29 juni    Evangelie van 2022-06-29
(Heilige Petrus en Paulus)
begintijd10:30 uur
 titelOntmoeting pauselijk gedecoreerden
beschrijving

Dit jaar viert de kathedraal Sint Jan in Den Bosch haar 800-jarig jubileum. Een markant gebouw met een markante geschiedenis die ook in onze tijd doorgaat. Deze bisschopskerk speelt nog steeds een grote rol in het leven van velen.

In het kader van dit jubileum nodigt onze bisschop, mgr. de Korte, allen met een pauselijk onderscheiding uit voor een ontmoeting in Den Bosch op 29 juni. Deze dag viert de Kerk het hoogfeest van apostelen Petrus en Paulus. De dag begint om 10.30 uur met een Eucharistieviering in de kathedraal met daarna een moment van ontmoeting met koffie, thee en een broodje.

Allen die in de afgelopen jaren een pauselijke onderscheiding hebben ontvangen zijn van harte uitgenodigd. Zij kunnen zich tot 15 juni aanmelden bij het bisdom.

info

aanmelding@bisdomdenbosch.nl
www.sintjan800jaar.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl