Vandaag is donderdag 9 februari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Franciscaanse Beweging

Franciscaanse Beweging

Website E-mail

vd Does de Willeboissingel 11
5211 CA  ’s-Hertogenbosch

(073) 613 13 40

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 7 december 2022    Evangelie van 2022-12-07
begintijd12:15 uur
eindtijd13:00 uur
 titelZinvolle lunchbijeenkomst
beschrijving

Iedere eerste woensdag van de maand kun je bij de Franciscaanse Beweging zin geven aan je lunch tussen 12.15 - 13.00 uur in het Franciscushuis, Van der Does de Willeboissingel 11, 5211 CA, ’s-Hertogenbosch. Kosten: vrijwillige bijdrage. Aanmelden is niet nodig.

Met de lunchbijeenkomsten wil de Franciscaanse Beweging mensen de mogelijkheid bieden eens per maand te reflecteren op vragen die zich door actuele ontwikkelingen aandienen. De lunchbijeenkomsten zijn voor iedereen vrij toegankelijk en aanmelden is niet nodig. De thema’s worden een week van tevoren via Facebook en Instagram bekendgemaakt.

De lunchbijeenkomsten zijn franciscaans van aard. Dat wil zeggen dat iedereen zijn of haar eigen lunch meeneemt. De Franciscaanse Beweging zorgt voor koffie en thee. Wees welkom!

Data: 1 juni, 6 juli, 3 augustus, 7 september, 12 oktober, 2 november en 7 december.

Tijd: 12.15 tot 13.00 uur.

Locatie: Franciscushuis, Van der Does de Willeboissingel 11, 5211 CA ’s-Hertogenbosch.

Kosten: vrijwillige bijdrage

Franciscaanse Beweging
De Franciscaanse Beweging verspreidt het gedachtegoed van Franciscus en Clara van Assisi. Vanuit de kernwaarden eenvoudig, betrokken, kwetsbaar en vredelievend biedt de FB ontmoeting, bezinning en verdieping middels activiteiten, studie en publicaties. Met respect voor de ander en voor natuur en milieu zet de FB zich in voor een samenleving waarin macht, bezit en succes niet leidend zijn en waarin voor iedereen een plaats is.

info

info@franciscaansebeweging.nl
www.franciscaansebeweging.nl

organisatieFranciscaanse Beweging
locatieFranciscushuis, Van der Does de Willeboissingel 11
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl