Vandaag is dinsdag 28 juni  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 26 t/m zondag 29 mei    Evangelie van 2022-05-26
(Hemelvaartsdag)
begintijd15:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelCursillo weekend
beschrijving

Cursillo is de naam van één van de nieuwe bewegingen binnen de Kerk. Zij heeft tot doel de christen van vandaag d.m.v. een ‘kleine geloofscursus’ te helpen de kernwaarden van het christendom opnieuw een plaats te geven in het leven van alledag. Zo kan hij/zij vanuit een vernieuwde relatie met Christus tot een standvastig geloof komen.

Cursillo Nederland organiseert hiervoor weekends waarin je probeert je persoonlijke visie op het geloof voor jezelf duidelijk te krijgen. In drie dagen tijd volg je korte inleidingen en bepreekt in een kleine groep ieders beleving van het thema van de inleiding.

Aanmelden via de website www.cursilo.nl

info

www.cursillo.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl