Vandaag is woensdag 17 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 3 oktober    Evangelie van 2022-10-03
begintijd10:30 uur
 titelBisdomdag Aartsbisdom Utrecht
beschrijving

Aartsbisdom Utrecht organiseert op maandag 3 oktober een Bisdomdag voor alle priesters, diakens, pastoraal werk(st)ers en geestelijk verzorgers die werkzaam zijn met een pastorale zending van de aartsbisschop van Utrecht. Deze Bisdomdag begint om 10.30 uur met een pontificale Eucharistieviering in de Broederenkerk te Deventer. Daarna wordt het programma voortgezet in het Titus Brandsma Huis (eveneens te Deventer).

Daar worden twee lezingen gehouden: ‘Jezus als leraar en als leerling’ door dr. B.J. Koet, emeritus hoogleraar Nieuwe Testament & Vroeg Christelijke Literatuur aan de Tilburg School of Catholic Theology en ‘Het grootste gebod in het Nieuwe Testament en in de rabbijnse geschriften’ door dr. L. Mock, universitair docent Judaïca aan de Tilburg School of Catholic Theology.

info

www.aartsbisdom.nl/agenda_items/bisdomdag-2

organisatieBisdom Utrecht
locatieBroederenkerk, Broederenstraat 18
plaatsDeventer (Overijssel)
postcode74
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl