Vandaag is maandag 5 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Franciscaanse Beweging

Franciscaanse Beweging

Website E-mail

vd Does de Willeboissingel 11
5211 CA  ’s-Hertogenbosch

(073) 613 13 40

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 25 juni 2022    Evangelie van 2022-06-25
(Onbevlekt Hart van Maria)
begintijd13:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelStadsklooster San Damiano zet tuinpoort open
beschrijving

Zaterdag 25 juni tussen 13.00 en 16.00 uur staat de tuinpoort open bij Stadsklooster San Damiano te ’s-Hertogenbosch. In de tuin wordt die middag op een leuke, verrassende, leerzame, maar ook ontwapenende wijze ingegaan op het thema vluchtelingen.

Er zijn op verschillende plekken in de tuin verschillende typen activiteiten: van een kijkje in de Hollandse spiegel tot een lezing, van muziek tot bezinning rond schrijnende situaties in de wereld. U bepaalt zelf uw programma.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er een apart parcours, met (buitenlandse) spelletjes en allerlei creatieve opdrachten.

De Franciscaanse Vredeswacht organiseert deze middag in samenwerking met het Stadsklooster, Femina Pacis en met organisaties die werken met vluchtelingen. U bent van harte welkom om iets te ervaren van het leven voor, tijdens en na de vlucht van een vluchteling naar Nederland.

info

www.stadskloostersandamiano.nl

organisatieFranciscaanse Beweging
locatieStadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl