Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 3 juli 2022    Evangelie van 2022-07-03
(Heilige Thomas)
begintijd13:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelAfscheidsfeest voor pater Jan Zwirs
beschrijving

Nadat we zondag 2 januari 2022 met een Eucharistieviering afscheid namen van pater Jan Zwirs, is het van een echt feest vanwege corona nog niet gekomen. Daarom zal er op zondag 3 juli een feest zijn om pater Jan te bedanken voor al zijn goede werk in Lierop.

Het feest begint op het kerkplein met een vaandelgroet door het gilde Sint Antonius Abt en het gilde Onze Lieve Vrouw van de Zeven Weeën. Daarna gaat het feest verder in de pastorietuin met koffie, thee en wat lekkers. Daarna is er de mogelijkheid om op eigen rekening nog van een of meerdere drankjes te genieten. Het feest duurt tot 17.30 uur.

info

www.rkfranciscus.nl

locatieKoepelkerk, Offermanstraat 3
plaatsLierop
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl