Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 3 juli 2022    Evangelie van 2022-07-03
(Heilige Thomas)
begintijd14:30 uur
 titelConcert Politieharmonie bij de Sint-Jan
beschrijving

De Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch mag dit jaar 800 kaarsjes uitblazen! Om dit te vieren brengt de Politieharmonie Oost-Brabant op zondag 3 juli een muzikale groet aan de middeleeuwse kathedraal. Iedereen is welkom!

De Sint-Jan viert haar 800ste verjaardag met een agenda vol bijzondere activiteiten. Een daarvan is het optreden van onze Politieharmonie op zondag 3 juli. Samen met sopraan Maaike Hupperetz verzorgt de harmonie een gevarieerd en vooral feestelijk programma.

Het concert start om 14.30 uur. Bij goed weer is het een tuinconcert aan de noordzijde van de kathedraal (ingang Hinthammerstraat). Bij slecht weer vindt het concert plaats in de Sint-Jan. Iedereen is welkom. Het concert is gratis, aanmelden is niet nodig!

info

www.sintjan800jaar.nl

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl