Vandaag is dinsdag 5 december  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 24 t/m zondag 26 november    Evangelie van 2023-11-24
begintijd18:00 uur
 titelMysterytour JBDB
beschrijving

Ga jij mee op Mysterytour?
Niemand heeft er genoeg van, maar iedereen kan het maken.

We dagen jou uit om in het weekend van 24 tot en met 26 november 2023 je onder te dompelen in een mysterieuze zoektocht. Ontdek waar niemand genoeg van heeft en leer hoe je er meer van kan maken. Maar dat zal niet het enige mysterie blijken. Je zult geconfronteerd worden met vragen over jezelf, je leven en je geloof, in en uit drie verschillende fases. Wat zijn jouw antwoorden op deze levensvragen en hoe zorgen ze ervoor dat je ze kunt leven? Kunnen die antwoorden na een ervaring veranderen en jou geloof geven? En wat hebben die antwoorden te maken met diegene die jij graag zou willen zijn?

Nieuwsgierig geworden?
Kom op vrijdag 24 november om 18.00 uur naar Den Bosch, met kleding voor drie dagen. Er zijn een aantal antwoorden op vragen nodig. Na 48 uur - op zondag 26 november - ben je hier weer terug.

En in de tussentijd? Durf jij deze uitdaging aan?

De Mysterytour is een activiteit van Jong Bisdom Den Bosch voor jongeren tussen 16 en 35 jaar. Een weekend rond geloof, zingeving en grote vragen uit het leven. Een weekend waarbij jongeren op onverwachte plaatsen komen en verdieping op een unieke manier zullen beleven. De twist: de deelnemers weten het “wat, waar, hoe en wie” niet van het hele weekend.

Praktische informatie

  • Datum: 24-26 november 2023
  • Kosten: € 30 (all-inclusive). Met de bevestiging van je aanmelding ontvang je de informatie voor de betaling.
  • Aanmelding: Via de website (vóór 15 november). Let op: er is maar beperkt plaats!

info

www.jongbisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl