Vandaag is dinsdag 7 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 7 t/m zondag 8 januari    Evangelie van 2023-01-07
 titelJongerenweekend Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Aan het einde van je kerstvakantie nog even een nachtje weg met de leukste jongeren. Een ontspannen, gezellig samenzijn met een Portugees randje. Alles ter voorbereiding op de WJD, maar dan dit keer wel in een lekker bed :) Sluit jij aan bij het jongerenweekend van het jongerenplatform in Den Helder van 7 op 8 januari?

Groepsaccommodatie en programma
We hebben een groepsaccommodatie gehuurd met een aantal meerpersoonskamers en een gezamenlijke woonkamer. Heerlijk een nachtje weg met een groep jongeren, dit kan alleen maar leuk worden. In een afwisselend programma met o.a. input, vrijwilligerswerk, salsa dansen, Portugees koken en een heerlijke zondagmiddagwandeling door de duinen komen we natuurlijk lekker tot rust en tot elkaar. 

De blik op de ander
In het thema van de WJD (Luc. 1, 39) gaat het over de beweging van Maria naar haar nicht Elisabeth. In plaats van overrompeld door het nieuws dat zij krijgt om moeder van God te worden, is ze niet gericht op haar eigen nieuwe situatie, maar op die van haar nicht Elisabeth. Meteen gaat ze door het berglandschap om haar nicht bij te staan in haar zwangerschap op oudere leeftijd. De paus roept ons op om op een zelfde manier onze blik naar buiten te richten en de ander centraal te zetten in plaats van onszelf. Daarom gaan wij ook iets doen voor een ander om ons te trainen onze blik naar buiten te richten.

Info

  • Wat: Jongerenweekend 
  • Wanneer: 7 en 8 januari
  • Waar: De Admiraal, Nieuweweg 4, Den Helder
  • Hoe laat: zaterdag 7 jan 11.00 uur tot zondag 8 januari 17.00 uur
  • Wie: 16-30 jaar
  • Prijs: €35-45, de definitieve prijs wordt later bekend

info

www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/jongerenweekend-78-januari

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieDe Admiraal, Nieuweweg 4
plaatsDen Helder (Noord-Holland)
postcode17
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl