Vandaag is maandag 26 september  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerdinsdag 6 september t/m zondag 2 oktober    Evangelie van 2022-09-06
 titelMarc Bolsius foto-expo - Huis73
beschrijving

Bosschenaren en Brabanders hebben allemaal een band met de Sint-Jan. Ze zijn er gedoopt, getrouwd, hebben dierbaren begraven of worden wakker van de klokkentoren. De Sint-Jan heeft zijn functie voor gelovigen maar is ook een plek voor iedereen die even wil vluchten voor het jachtige bestaan van altijd druk zijn.

De foto’s van Marc Bolsius zijn een mix van zijn jarenlange interesse in de levende geschiedenis van de kerk en zijn beleving van rust, bezinning en mystiek. De expositie toont 20 foto’s uit het archief van Bolsius van de van de afgelopen 20 jaar. Te zien is de architectuur, de restauratie, afbeeldingen geïnspireerd op Jeroen Bosch, de carnavalsmis, de meimaand, het orgel en devotie.

  • Alle leeftijden
  • Gratis toegang

info

huis73.op-shop.nl/21256/marc-bolsius-fotoexpositie/06-09-2022

locatieHuis73, Hinthamerstraat 72-74
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl