Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneermaandag 3 t/m zondag 9 oktober 2022    Evangelie van 2022-10-03
 titelWeek van de Opvoeding
beschrijving

In 2022 organiseert het Nederlands Jeugdinstituut van 3 tot en met 9 oktober weer de Week van de Opvoeding. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals.
Samen delen, samen weten

Voor elke opvoeder is het belangrijk om verbinding te maken, met elkaar als opvoeders, maar ook met anderen uit de omgeving die bij de opvoeding betrokken zijn. Vooral nu, na een lange tijd van fysieke afstand is dit vaak weer extra fijn en ook nodig.

Door kennis en ervaringen te delen komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen weten we meer. En daarom is het thema van de Week van de Opvoeding 2022: Samen delen, samen weten.

We gebruiken tijdens deze week de hashtags: #wvdo2022 en #samendelensamenweten

info

www.nji.nl/ouderschap-en-opvoeden/week-van-de-opvoeding

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl