Vandaag is donderdag 9 februari  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerwoensdag 30 november 2022    Evangelie van 2022-11-30
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelVerhalenavond Stadsklooster San Damiano
beschrijving

Stadsklooster San Damiano organiseert drie avonden (die ook los van elkaar te bezoeken zijn) waarbij we samenkomen met 20-50 jarigen om verhalen te delen, nieuwe mensen te ontmoeten en ons te laten inspireren door de verhalen en door elkaar.

Verhalen zijn belangrijk in ons leven. Van kleins af aan groeien we ermee op. Je kunt je in verhalen verplaatsen en je ermee identificeren. Verhalen kunnen ons raken, inspireren, iets leren, ze kunnen je in een andere werkelijkheid brengen, een ander perspectief aanreiken. Een verhaal blijft hangen omdat het tot de verbeelding spreekt.

Per avond zullen we één of twee verhalen uit de groep aan elkaar vertellen. Dat kan een verhaal uit de Bijbel zijn, een ander verhaal, een sprookje of misschien wel een zelf geschreven verhaal. Deel het verhaal dat jou raakt!

We zullen met elkaar in gesprek gaan over het gedeelde verhaal. Welke thema’s zitten erin, wat heeft het ons te zeggen, wat kunnen we ervan leren?

Data

 • 28 september
 • 26 oktober
 • 30 november

Tijd

 • 19.30 - 21.00 uur

Doelgroep

 • 20-50 jarigen

Kosten

 • Geen, een vrijwillige bijdrage is welkom

Locatie

 • Stadsklooster San Damiano
  Van der Does de Willeboissingel 12
  5211 CB  ’s-Hertogenbosch
  073 - 613 01 55

Opgave

info

s-hertogenbosch@minderbroedersfranciscanen.net

locatieStadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl