Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Reis
reis
wanneerdonderdag 17 t/m zondag 20 november 2022    Evangelie van 2022-11-17
 titelKingsmen - Awaken Base
beschrijving

KingsMen is in 2012 als een kleine bergtocht in de Pyreneeën begonnen. Drie vrienden besloten dat ze als mannen onder elkaar naar een abdij in de bergen wilden waar ze fysiek en spiritueel uitgedaagd zouden worden en waar ze hun vriendschap konden verstevigen. In 2013 volgde een vervolg wat eind 2014 begin 2015 leidde tot de oprichting van KingsMen.

AWAKEN! is de leiderschapsgroep van KingsMen. Alle mannen die betrokken zijn bij het organiseren van en helpen tijdens KingsMen activiteiten maken deel uit van deze AWAKEN! groep. Binnen de AWAKEN! groep maken we ons leiderschapspotentieel wakker. We dagen elkaar uit om het beste te halen uit wie we zijn en we bouwen aan langdurige vriendschappen. En het belangrijkste, we bouwen samen aan KingsMen zodat andere mannen kunnen leven wat wij leven, kunnen genieten van wat wij genieten en uitgedaagd kunnen worden zoals wij uitgedaagd worden.

Om deel te nemen aan de AWAKEN! activiteiten maak je normaal deel uit van de AWAKEN! groep of heb je een specifieke reden om deel te nemen en heb je dit besproken met de verantwoordelijke KingsMen.

Details

  • Prijs: € 335
  • Aantal dagen: 4 dagen
  • Locatie: Pean, Friesland, Netherland
  • Afstand: 50 km
  • Voor wie: Mannen
  • Vervoer: Eigen vervoer

info

www.kingsmen.nl

locatie
plaatsPean (Friesland)
postcode84
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl