Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf woensdag 5 oktober 2022    Evangelie van 2022-10-05
begintijd18:30 uur
 titelAlphacursus Gouda
beschrijving

Wat is Alpha? Alpha is de plek waar je je zelf mag zijn, waar je alles mag delen, waar je mag twijfelen. Een plek van ont­moe­ting waar je welkom bent. Tijdens tien in­ter­ac­tie­ve gezellige bij­een­komsten ontdek je wat het chris­te­lijke geloof inhoudt.

Elke avond begint met een heer­lijke maal­tijd, ver­vol­gens een inlei­ding en tenslotte in kleine groepjes een groeps­ge­sprek. Hij is bedoeld voor ie­der­een. Je zelf, je man of vrouw, vriend of vriendin, collega of buren. Er zijn geen kosten verbon­den aan deelname.

We beginnen woen­dag 5 ok­to­ber om 18.30 uur met de ‘Start­bij­een­komst’ waarin we u alles ver­tellen hoe deze avon­den er uit gaan zien en u direct zult ervaren wat de gezellig­heid van Alpha inhoudt. Mocht u twijfelen om u op te geven, kom dan toch en beslis deze avond. Meld wel even dat u komt. De cursus zal wor­den gegeven in Katho­lie­ke set­ting, maar staat open voor ie­der­een.

info

(06) 22 89 24 68
alpha­cur­ sus@sintjandd.nl
www.sintjandd.nl

locatieAalberseplein 3
plaatsGouda (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl