Vandaag is donderdag 9 februari  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerdonderdag 8 december 2022    Evangelie van 2022-12-08
(Maria Onbevlekte Ontvangenis)
begintijd11:00 uur
eindtijd13:30 uur
 titelFeest Maria Onbevlekt Ontvangenis - Genadeuur
beschrijving

Op donderdag 8 december 2022 wordt in de Onze Lieve Vrouw Tenhemelopnemingkerk te Handel het feest van Maria Onbevlekt Ontvangenis gevierd met een Eucharistieviering en aansluitend een ‘Uur van Genade’.

Programma
10.30 uur - Mogelijkheid tot sacrament van Boete en Verzoening.
11.00 uur - Eucharistieviering
12.00 uur - Uur van Genade
13.00 uur - Lof tot besluit

Dit werd gevraagd door Onze Gezegende Moeder aan Zuster Pierina Gilli in een kleine kerk in Montichiari, aan wie zij elf maal verschenen is: In één van de boodschappen vroeg Onze Lieve Vrouw voor boete en zei Ze: “Boete is niets anders dan het aanvaarden van onze dagelijkse kruisjes. Hoe klein ze ook zijn, aanvaard ze met liefde.“ Toen vroeg Zij aan Zuster Pierina om op 8 december op de middag terug te komen. “Dit zal mijn Uur van genade zijn.” De Zuster vroeg hoe zij zich moest voorbereiden voor dit Uur van Genade, waarop Zij zei, “met gebeden en boete. Bid Psalm 51 driemaal met uitgestrekte armen. Gedurende dit Uur van Genade, worden zeer veel geestelijke genaden gegeven. De meest verharde zondaars zullen geraakt worden door de genade van God.“ De Gezegende Maagd beloofde dat wat men ook vroeg gedurende dit Uur van Genade het hen verleend zou worden, “indien het in overeenstemming was met de Wil van de Eeuwige Vader.”

info

richard@grootuden.nl

locatieOnze Lieve Vrouw Tenhemelopnemingkerk, Onze Lieve Vrouwestraat 61
plaatsHandel (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl