Vandaag is donderdag 9 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 27 november 2022    Evangelie van 2022-11-27
(1e zondag vd Advent - Levavi)
begintijd09:45 uur
eindtijd10:45 uur
 titelKinderkaravaan bijeenkomst
beschrijving

We kunnen bijna niet wachten! Ja, de tijd van advent is een tijd van wachten, vol verwachting uitzien naar de komst van Jezus. En dat is ook het thema waarmee we dit jaar, samen met de kinderen in de Bernardusparochie, naar Kerst toe willen leven: ‘Ik kan niet wachten!’ Voorafgaand aan de Kinderkaravaanviering in de basiliek is er dit keer een kinderbijeenkomst waarbij we luisteren naar een bijzonder verhaal en samen gaan knutselen. En ook thuis kunnen jullie met het thema aan de slag. We hebben voor jullie een mooie adventsposter met 29 stickers en een bijbehorend boekje voor het hele gezin. Iedere dag van advent plak je een sticker op de poster en is er een pagina in het boekje met lees- en doe-opdrachten. Zo ontdek je welke Bijbelse figuren elk op hun eigen manier wachten op de vervulling van Gods belofte. In de kerk zal er gedurende de advent een soortgelijke poster hangen, waarbij elke zondag een Bijbels personage kan worden opgeplakt. Zo wordt ook in de kerk de kring van wachtenden steeds groter.

Doe jij ook mee? Laat je papa of mama jou dan aanmelden in de Bernardusparochie bij: - Bas van Haeren, bas.van.haeren@skynet.be - Pastor Petra Mergaerts, depelgrim@bernardusparochie.nl - Parochiesecretariaat te Oudenbosch: 0165-330 502 (werkdagen tussen 9.00-12.00 uur)

Als het je leuk lijkt, dan ontvang je in de advent enkele keren een Kindernieuwsbrief waarin we onze ervaringen met het adventsproject kunnen uitwisselen.

info

Bas van Haeren
bas.van.haeren@skynet.be

Pastor Petra Mergaerts
depelgrim@bernardusparochie.nl

Parochiesecretariaat Oudenbosch
(0165) 330 502 (werkdagen 9.00 - 12.00 uur)

locatieDe Pelgrim 1, ingang Pastoor Hellemonsstraat
plaatsOudenbosch (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl