Vandaag is donderdag 9 februari  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 10 december 2022    Evangelie van 2022-12-10
begintijd14:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelSpiekse Kerst Concert
beschrijving

Muzikale kersthappening in de Gerardus Majellakerk in Spijk.

Het evenement ‘Spiekse Kerst Concert’ is in het dorp Spijk en op het Gelders Eiland een begrip. Het is een festiviteit waar jong en oud aan bijdragen en vooral veel van genieten. Het brengt mensen samen en het is een gezellige, sfeervolle opmaat naar Kerstmis. Het laatste ‘Spiekse Kerst Concert’ vond plaats in 2019.

Daarom heeft de werkgroep er nu volop zin in en is druk doende een sfeervol programma samen te stellen. U kunt op zaterdag 10 december dan ook genieten van een muzikale kerstgedachte in de Gerardus Majellakerk in Spijk (Kerkstraat 40). Met medewerking van diverse zangers, muzikanten en meer. En natuurlijk met een hapje en een drankje!

Op 10 december is jong en oud vanaf 13.30 uur van harte welkom in de kerk. De toegang is gratis! Vooraf ontvangst met een kopje koffie of thee, waarna het daadwerkelijke programma start om 14.00 uur. De bezoekers, of beter gezegd de gasten, worden verrast met een variatie aan muziekuitvoeringen, zowel instrumentaal als vocaal. Ook midwinterhoornblazers ontbreken dit jaar weer niet!

Rond 18.00 uur volgt de afsluiting met samenzang.

info

Jeroen Heemink, werkgroep Spiekse Kerst Concert
(06) 27 48 24 91
communicatie@rkliemers.nl
www.rkliemers.nl

locatieGerardus Majellakerk, Kerkstraat 40
plaatsSpijk (Gelderland)
postcode69
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl