Vandaag is dinsdag 28 november  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerdonderdag 26 januari    Evangelie van 2023-01-26
begintijd19:30 uur
 titelAlphacursus Tilburg Infoavond
beschrijving

De Alpha cursus start weer! Nodig je buren, collega’s, vrienden, kinderen, ouders uit om mee te doen!

  • Donderdag 26 januari 2023 - 19.30 uur - Infoavond
  • Vanaf donderdag 2 februari 2023 - 18.30 uur - Alphacursus

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is de Alpha cursus. Tijdens elf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Ontmoeten, vragen en ontdekken, dat doe je bij de Alpha cursus. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer, wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen al een Alpha cursus. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!

Voor wie?
De Alpha cursus is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is de Alpha cursus echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Tijdens de Alpha cursus denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen.

Hoe werkt het?
Elke Alpha cursusavond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn elf Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Onderwerpen en vragen die aan bod komen zijn onder meer “Is er meer in het leven?”, “Wie is Jezus?”, “Hoe kan ik bidden en de bijbel lezen?” en “Wie is de Heilige Geest?”.

Welkom!
Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom bij de Alpha cursus. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Alles is mogelijk. Aanmelden kan door dit formulier in te vullen of door te mailen naar rk.alphacursus@gmail.com . De cursus start op verschillende momenten in het jaar.

info

rk.alphacursus@gmail.com
www.parochiedegoedeherder.nl/op-zoek-naar-meer/alpha-cursus

locatie
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl