Vandaag is zaterdag 1 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 5 februari    Evangelie van 2023-02-05
begintijd11:00 uur
 titelMaria Lichtmis - Pannenkoeken!
beschrijving

Veertig dagen na Kerstmis vieren we in de Kerk het feest van de Opdracht van de Heer in de Tempel, ook wel Maria Lichtmis genoemd. Er zijn een aantal tradities rondom dit feest, nl. de kinderzegen en het bakken van pannenkoeken. Dat willen wij ook gaan doen!

Tijdens de eucharistieviering in de basiliek van Oudenbosch ontvangen de kinderen de kinderzegen en nadien willen we met z’n allen, jong en iets minder jong, pannenkoeken eten. En jullie zijn van harte welkom !!!

Laten weten dat je komt meesmullen van de pannenkoeken is handig: projectmedewerker@bernardusparochie.nl

info

projectmedewerker@bernardusparochie.nl
www.bernardusparochie.nl

locatieBasiliek van Oudenbosch, Markt 57
plaatsOudenbosch (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl