Vandaag is dinsdag 6 juni  

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf zaterdag 1 april    Evangelie van 2023-04-01
begintijd09:45 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBesturencursus Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Ben je bestuurder van een samenwerkingsverband, (gefuseerde) parochie, (I)PCI, of ben je jong en nog niet bestuurlijk actief en zou je misschien wel het vak van professioneel besturen onder de knie willen krijgen? Dan ben je van harte uitgenodigd om aan de besturencursus 2023 deel te nemen. Bijna 200 (aspirant) bestuursleden zijn je al voorgegaan!

Over enkele weken zal de besturencursus voor de zevende keer van start gaan met opnieuw inspirerende inleiders met bijzondere achtergronden. De besturencursus wordt iedere twee jaar georganiseerd en bestaat uit vier zaterdagen verspreid door het jaar. Daarnaast is het mogelijk om (d.m.v. een opdracht) aan het einde van de cursus een certificaat te behalen die wordt ondertekend door de Vrije Universiteit.

De Stichting KSBW neemt de kosten voor deze cursus geheel voor zijn rekening. Het kost jou dus niets. Nodig ook een (aspirant) collega-bestuurder uit, samen deelnemen is leuker en maakt het gemakkelijker om de opgedane of opgefriste kennis in praktijk te brengen. Net als eerdere edities, is het ook mogelijk om aan losse studiedagen deel te nemen.

Programma
De studiedagen beginnen met een Eucharistieviering om 9.45 uur in de kapel van het Julianaklooster in Heiloo. De studiedagen duren van 10.30 tot 16.00 uur. Per dag komen minimaal twee inleiders aan bod vanuit een verschillend vakgebied. Je krijgt een lunch aangeboden en kan bij een drankje nog even napraten met “collega-bestuurders”. Klikt u op de folder voor een uitgebreider overzicht per cursusdag.

Aanmeldingen voor de cursus kunnen tot 20 maart gestuurd worden aan secretariaat@bisdomhaarlem-amsterdam.nl onder vermelding van je naam en de naam van het parochie(verband) waar je momenteel bestuurder bent. Indien dit laatste niet van toepassing is, verzoeken wij een korte motivatie tot deelname toe te sturen. Aanmeldingen voor losse studiedagen dienen steeds uiterlijk twee weken voor de betreffende zaterdag ontvangen te zijn. Folders zijn op te vragen bij de heer Jerry Keuss: JKeuss@bisdomhaarlem-amsterdam.nl , maar de folder is ook via deze website te downloaden.

Details

data: zaterdag 1 april 2023 - eerste cursusdag
zaterdag 24 juni 2023
zaterdag 23 september 2023
zaterdag 25 november 2023
tijd: 09.45 uur - Eucharistieviering in de kapel
10.30 tot 16.00 uur - Studiedag
locatie: Diocesaan Heiligdom O.L. Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65 te Heiloo
aanmelden: secretariaat@bisdomhaarlem-amsterdam.nl (vóór 20 maart)

info

secretariaat@bisdomhaarlem-amsterdam.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl