Vandaag is dinsdag 5 december  

categorie categorie Reis
reis
wanneermaandag 16 t/m zaterdag 21 oktober    Evangelie van 2023-10-16
 titelRome - In de voetsporen van Adrianus
beschrijving

De Projectgroep Adrianusjaar organiseert een reis naar Rome in de voetsporen van Adrianus: van maandag 16 tot zaterdag 21 oktober 2023. In samenwerking met Christoffelreizen is een attractief programma in goede balans tussen inspiratie en recreatie samengesteld.

U bent van harte uitgenodigd om zich voor deze reis in te schrijven en met ons mee te gaan. We bezoeken een aantal plaatsen dat nauw met Paus Adrianus verbonden is: Ostia, waar hij aan land kwam, de basiliek Sint Paulus buiten de muren vanwaar Adrianus de Eeuwige Stad binnentrok, de Sint Pietersbasiliek waar hij gekroond is en de Santa Maria dell’Anima waar hij begraven is. Ook andere plekken die met de Nederlandse kerk, zoals het Campo Teutonico en de Friezenkerk, worden bezocht. We bezoeken de audiëntie van Paus Franciscus en hebben een ontmoeting met de Nederlandse Ambassadeur bij de H. Stoel.

Let op: het aantal plaatsen voor deze reis is beperkt!

info

www.christoffelreizen.nl/CRreizen/reis_boeking?reizID=2513

locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl