Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzondag 4 juni 2023    Evangelie van 2023-06-04
(Heilige Drieëenheid)
begintijd12:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelGebedsdag Vrouwe van alle Volkeren - Heiloo
beschrijving

Na twee jaar kunnen we weer een gebedsdag organiseren ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren. Dit jaar zal deze worden gehouden op zondag 4 juni in het Heiligdom van O.L.V. ter Nood in Heiloo.

Programma
Aanvang om 12.00 uur met het bidden van de Rozenkrans. Om 13.45 uur toespraken door Mgr J Hendriks en prof. dr Mark Miravalle. 15.00 uur H. Eucharistieviering, hoofdcelebrant Mgr J Hendriks en concelebrant Mgr J Punt en aanwezige priesters. 16.40 uur Woord van Mgr J Punt en aansluitend lof. 17.30 uur einde.

Pendelbussen
Er rijden om 10.00 uur vanaf station Castricum pendelbussen naar het Heiligdom en vanaf 17.30 uur retour. Er is ruime parkeergelegenheid.

info

www.devrouwevanallevolkeren.nl

locatieHeiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl