Vandaag is donderdag 28 maart
Witte Donderdag
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 4 juni 2023    Evangelie van 2023-06-04
(Heilige Drieëenheid)
begintijd11:00 uur
 titelFamilieviering - Samen Eucharistie vieren
beschrijving

Een viering voor iedereen met een rol voor kinderen. Mede georganiseerd door het familiepastoraat van de parochie (Leef, Lach en Geloof). Tevens gelegenheid om koffie te drinken met onze nieuwe pastoor.

U bent van harte welkom!

Leef, Lach en Geloof
Vanuit de parochie is er een nieuwe beweging die zorgt voor verbinding van gezinnen en bouwt aan een gemeenschap, waarin je God ontmoet, en groeit in geluk. In verbondenheid met wat we altijd al deden in deze streken, verkennen we opnieuw het geloof. Om Jezus te leren kennen, om ons te laten vinden door God en om onszelf weer beter te leren kennen. Je vindt ons in het hart van de Kerk. Daar zijn we thuis. Maar tegelijk trekken we naar de periferie, naar buiten, buiten de gebaande paden. We zijn vrolijk en respectvol, zoekend. Er is geen haast, er is wél tijd om te luisteren. We zijn digitaal aanwezig, én er is altijd ruimte voor jou persoonlijk. We zijn een gemeenschap in de volste zin van het woord. Geworteld in rijke grond, groeien we naar nieuw Leven.

info

Diaken René Lamers
(06) 124 28 322
reelstca@gmail.com
www.heiligejohannesdedoper.nl

locatieSint-Lambertuskerk, Hamstraat 1, Huisseling
plaatsRavenstein (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl