Vandaag is zaterdag 22 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 1 juni 2023    Evangelie van 2023-06-01
begintijd19:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelMarkt catechese- en vormingsprojecten
beschrijving

Wanneer een parochie aan de slag gaat met familiepastoraat, wil deze parochie de goede dingen doen voor de jongste generatie gezinnen. Ze wil deze gezinnen beter ondersteunen in hun geloofsgroei. Dat betekent vaak ook nieuwe methoden, nieuwe projecten bekijken, uitproberen en overwegen. Er is veel aanbod op dit gebied, dat zich bovendien snel vernieuwt.

Daarom organiseert de afdeling familiepastoraat op donderdag 1 juni van 19.00 tot 21.00 uur een informatiemarkt voor iedereen (pastoraal kader én vrijwilligers) die kennis wil maken met andere, nieuwe methoden en aanvullende materialen. Diverse organisaties zoals Alpha, Kliederkerk, Solid programma’s en JOP, Godly Play, Samuël Advies en Adveniat presenteren wat zij in huis hebben, en hun ervaringen hiermee binnen parochies. Wees welkom, kom met veel vrijwilligers en laat u inspireren. Bovendien is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

U kunt zich nog opgeven via: aanmelding@bisdomdenbosch.nl

In de week van 29 mei kunt u een bevestiging met extra informatie verwachten.

info

aanmelding@bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl