Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 11 juni 2023    Evangelie van 2023-06-11
(Vaderdag (B))
begintijd10:00 uur
 titelSacramentsprocessie Maastricht
beschrijving

Zondag 11 juni trekt vanaf 11.00 uur de traditionele sacramentsprocessie door de straten van Oud-Caberg.

De stoet start bij de Heilig-Hart-van-Jezuskerk aan de Van Akenweg 63 in Maastricht en wordt voorafgegaan door een heilige mis. Die begint om 10.00 uur. Mensen die zelf willen meelopen worden verzocht zich om 10.30 uur te melden onder de poort op adres Van Akenweg 66a. De route loopt via Fibrillendonk, Pergamijndonk, Bobinedonk en Van Akenweg.

“De parochie beschikt over voldoende mooie beelden en andere attributen om een sfeervolle processie te vormen, echter dat gaat alleen maar als er zijn ook mensen zijn die dat allemaal dragen”, is te lezen in de aankondiging. Hulp is dus welkom. Maar, zo verzekert de parochie: “Ook mensen die niet kunnen of willen dragen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.” Na afloop is er nog een samenzijn in wijkcentrum De Luibe (Van Akenweg 15).

info
locatieH. Hart, Christoforuskerk, Van Akenweg 63
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl