Vandaag is zaterdag 2 december  

categorie categorie Muziek
muziek
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 7 oktober    Evangelie van 2023-10-07
(Heilige Maagd Maria van de Rozenkrans)
begintijd10:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelKerkmuziekdag voor koren in Wolvega
beschrijving

Op zaterdag 7 oktober 2023 organiseert de Diocesane Commissie voor Kerkmuziek Sint Gregorius een muzikale bijeenkomst voor koorzangers. Eénstemmig, meerstemmig, Latijn en Nederlands: verschillende stijlen koormuziek komen aan bod. Ook deze keer is de muziek niet te moeilijk en niet te hoog, maar wél prachtig en goed uitvoerbaar voor uw koor! Uiteraard zijn ook organisten en dirigenten van harte welkom. Evenals voorgaande keren staat deze dag onder leiding van Mark Heerink. De dag vindt plaats in de Sint Franciscuskerk te Wolvega.

Attentie! Nieuw programma onderdeel: alle deelnemende koren nodigen we uit zelf een koorwerk voor te dragen waarvan u denkt dat het interessant is voor andere deelnemers. Dat mag van alles zijn; verrast u ons! Uw eigen dirigent en begeleider zijn welkom om dit te dirigeren en te begeleiden. Is dat niet mogelijk dan kunnen wij de directie en/of begeleiding voor onze rekening nemen.

We hopen dat dit een extra stimulans is om naar Wolvega te komen met uw hele kerkkoor!

Graag uw koorwerk, inclusief orgelbegeleiding, voor 1 juni a.s. mailen naar Boudien Janssen van de Diocesane Commissie. E-mail: pbjanssen@hetnet.nl

Programma
Aanvang: 10.30 uur, met inloop vanaf 10.00 uur. Eindtijd: rond 15.45/16.00 uur. U wordt verzocht zelf uw lunch mee te nemen. Koffie en thee worden geserveerd.

We vragen een vrijwillige bijdrage om de onkosten van deze dag binnen de perken te houden. U bent van harte uitgenodigd!

Aanmelding: tot 25 september 2023 a.s. via Lisette Winter, bisdom Groningen-Leeuwarden. E-mail: l.winter@bisdomgl.nl

Voor vragen: Diocesane Commissie voor Kerkmuziek,  Anton Lukassen ( aaluka@home.nl ) of Boudien Janssen ( pbjanssen@hetnet.nl )

info

Mw. Lisette Winter
l.winter@bisdomgl.nl
www.bisdomgl.nl/evenementen/kerkmuziekdag-voor-koren-in-wolvega

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieSint Franciscuskerk, Lycklamaweg 8
plaatsWolvega (Friesland)
postcode84
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl