Vandaag is vrijdag 1 december  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 1 november    Evangelie van 2023-11-01
(Allerheiligen)
begintijd10:05 uur
 titelSPV wandeling - Schin op Geul-Meerssen
beschrijving

Bij gelegenheid van Allerheiligen (1 november) organiseert SPV een wandeling van Schin op Geul naar Meerssen, langs vele heiligen.

Start 10.05 uur bij station Schin op Geul (na aankomst treinen; vrij parkeren) en o.a. via de heiligen Johannes, Maria en Rochus (‘drie beeldjes’), Nicolaas & Barbara, P.Damiaan (Valkenburg), Gerlach, Hildegard en Martinus (Houthem) naar O.L.Vrouw van Vrede in Meerssen: een zinvol plekje om af te sluiten.

Terug plusminus 14.00 uur met de Arriva-stoptrein.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieStation Schin op Geul
plaatsSchin op Geul (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl