Vandaag is zaterdag 2 december  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 8 oktober    Evangelie van 2023-10-08
begintijd12:00 uur
 titelTerugkomdag jonge gezinnen
beschrijving

Ook dit jaar zijn gezinnen en echtparen uitgenodigd voor de terugkomdag. De nieuwe diaken, Wilchard Cooijmans, zal deze bijeenkomst ook aanwezig zijn. Hij wil graag met jullie kennismaken. We hopen komend jaar van start te gaan met een aanbod voor jonge gezinnen.

Graag nodigt het team van de Sint-Janskathedraal gezinnen uit voor de eucharistieviering van zondag 8 oktober om 12.00 uur. In die viering willen we in dankbaarheid terugkijken op de sacramenten die jullie (of jullie kinderen) afgelopen jaar mochten ontvangen.

Aansluitend willen we jullie ontvangen en ontmoeten in de bouwloods. Natuurlijk met een broodje.

Tijdens deze samenkomst van maximaal een uurtje kunnen jullie ook elkaar ontmoeten en worden jullie op de hoogte gebracht van al de activiteiten die we dit jaar op stapel hebben staan en die voor jullie mogelijk interessant zijn.

Het zou fijn zijn om ook van jullie zelf te horen wat we het komende jaar zouden kunnen doen om jullie te doen groeien in geloof. Waar is er behoefte aan? Hoe kunnen we samen groeien in de band met God? We hebben elkaar nodig want in je eentje geloven is wel erg moeilijk.

Gewoon ideeën delen en inspiratie opdoen.

In verband met de catering graag even opgeven per e-mail.

info

secretariaat@sintjandenbosch.nl
www.sintjandenbosch.nl

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl