Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdonderdag 5 oktober 2023    Evangelie van 2023-10-05
begintijd09:00 uur
eindtijd10:00 uur
 titelInspiratie-webinar Actie Kerkbalans
beschrijving

Kerkbalans bestaat in 2024 50 jaar. Een goede gelegenheid om voor dit jaar uw Actie Kerkbalans meteen goed in de steigers te zetten.

We bieden in de startweek van de Actie Kerkbalans drie instructiewebinars aan over de komende campagne voor januari 2024 en over hoe je de materialen van de webshop en downloads kunt inzetten.

En aangezien op 2 oktober om 12.00 uur ook de webshop geopend is, bieden we u zo de gelegenheid om informatie te ontvangen en indien gewenst meteen uw passende bestelling te doen.

Het aantal deelnemers per webinar is gesteld op maximaal 60 deelnemers per keer. Dus meld u snel aan via de onderstaande link.

Zo hopen we voor een mooie inspirerende start van uw lokale campagne Actie Kerkbalans te zorgen. En wie weet verbetert u na deze webinars uw bestaande aanpak of ontdekt u nieuwe mogelijkheden voor uw actie.

De webinars worden verzorgd en geleid door het Campagneteam Actie Kerkbalans in samenwerking met communicatiebureau IDD.

Praktisch
De webinars maken gebruik van het platform van Microsoft Teams en worden gehouden op:

  • Maandag 2 oktober 15.30 - 16.30 uur
  • Woensdag 4 oktober 20.00 - 21.00 uur (webinar is volgeboekt)
  • Donderdag 5 oktober 09.00 - 10.00 uur

U ontvangt na aanmelding de link voor uw deelname op het ingevulde e-mailadres.

info

www.kerkrentmeester.nl/vkb-academy/inspiratiewebinar-actie-kerkbalans-2024

locatieOnline via Teams
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl