Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneermaandag 30 oktober t/m zondag 17 december 2023    Evangelie van 2023-10-30
begintijd13:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelTentoonstelling KoepelKathedraal
beschrijving

Dit jaar vieren we dat de KoepelKathedraal 125 jaar bestaat. In augustus riepen we iedereen op om een foto, verhaal, tekening of schilderij over de koepelkathedraal met ons te delen vanwege het 125-jarig bestaan ervan.

Van de foto’s, kunstwerken en verhalen hebben wij een tentoonstelling gemaakt die van oktober t/m december 2023 te zien zal zijn in de kathedraal. Laat je verrassen door de diversiteit aan verhalen die worden verteld en de geschiedenis weer tot leven brengen.

Bezoek vanaf 21 oktober de tentoonstelling ‘Jouw verhaal in de KoepelKathedraal’ en beleef die 125 jaar met ons mee!

info

www.koepelkathedraal.nl

locatieKathedrale Basiliek van Sint Bavo, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl