Vandaag is woensdag 21 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 7 december 2023    Evangelie van 2023-12-07
begintijd19:45 uur
 titelKerstmis in de Reeshof?
beschrijving

Kerstmis is al binnenkort. Daarom organiseren de Buurthoeve en de Emmausparochie een gezellige avond op 7 december om al in de stemming te komen.

Tijdens de avond is er informatie over allerlei kerst activiteiten die in stadsdeel Reeshof georganiseerd worden. De parochie vertelt over het kerstprogramma en er zijn tien tips om dit jaar de feestdagen goed en zonder stress door te komen.

U bent van harte welkom om op 7 december deze avond met ons te beleven. Inloop is vanaf 19.45 uur in de Buurthoeve, Langendijk 28a te Tilburg (achter de Antoniuskerk).

info

www.emmausparochie.nl

locatieBuurthoeve Reeshof, Langendijk 28a
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl