Vandaag is zondag 14 april
Heilige Lidwina
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 25 maart    Evangelie van 2024-03-25
(Aankondiging van de Heer)
begintijd20:00 uur
 titelInfoavond Frescoreis ItaliĆ«
beschrijving

Stichting Franciscaanse Voettochten gaat van zondag 15 september t/m zaterdag 21 september 2024 naar Italië voor een reis langs beroemde fresco’s.

Eén week lang je helemaal onderdompelen in de kunst van de fresco’s  van 1300 – 1500 in Assisi, Florence, Perugia, Padua, Monte Falco, Orvieto en Spello. De vijf lezingen in de 40-dagentijd zijn aanbevolen als introductie.

Informatieavond maandag 25 Maart 20.00 uur, Lourdeskerk Maastricht.

  • Vertrek: Om 7.30 uur Voltastraat 45 Maastricht
  • Prijs: € 895,00 overnachtingen in hotel en entrees inbegrepen
  • Deelnemers: Minimaal 8 en maximaal 9 deelnemers

De reis vindt geen doorgang als het min. deelnemers niet bereikt wordt, gezien de kosten. Uiterlijk 1 juli 2024 ontvangt u bericht of de reis plaatsvindt.

info

www.franciscaansevoettochten.nl/toekomstige-voettochten.html

locatieSacristie van de Lourdeskerk, Lourdesplein
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl