categoriebedevaart
wanneervrijdag 12 t/m zaterdag 20 oktober 2018
 titelGezinsbedevaart naar Lourdes
beschrijving

Toen Bernadette 160 jaar geleden in de grot in Lourdes Maria voor het eerst zag, was zse 14 jaar. Ze was een heel gewoon meisje. Misschien komt het daardoor dat een reis naar Lourdes ook kinderen van nu zo aanspreekt. In de herfstvakantie van 2018 bieden we een speciale gezinsbedevaart aan. 

Deze reis is heel geschikt voor alle ouders of grootouders die hun kinderen of kleinkinderen kennis willen laten maken met Lourdes. Tijdens deze reis is ergeen reguliere bedevaart, maar een speciaal op kinderen en tieners afgestemd programma. We reizen met de (nacht)bus en overnachten in een 3* hotel. Door subsidies kunnen we de reis met extra korting aanbieden, met zelfs een zeer speciale prijs voor kinderen/jongeren t/m 18 jaar.

Data
13 t/m 20 oktober 2018

8-daagse reis per nachtbus, 3* hotel 
Volwassenen als (mede)begeleider van een of meer kinderen/jongeren  € 640
Kinderen/jongeren t/m 18 jaar € 320
Toeslag 1-persoonskamer € 160

9-daagse reis per dagbus, 3* hotel
Volwassenen € 830
Kinderen tot 12 jaar € 415
Toeslag 1-persoonskamer € 220

info

www.huisvoordepelgrim.nl/onze-reizen/lourdes/gezinsbedevaart

locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroepGezin Gezin

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl