categoriefestiviteit
wanneerdonderdag 27 t/m zondag 30 december 2018
 titelHightime tienerfestival 2018
beschrijving

Duren die winterdagen voor jouw gevoel ook eindeloos? Al die toetsen en al dat huiswerk dat nooit ophoudt? Droom je ook weg bij het idee van even niet aan school denken? Een pauze tussen al dat harde werken door?

Bij God mogen we altijd even tot rust komen. Hij is onze ‘break’ als de wereld even teveel is voor ons. Hij staat altijd voor je klaar en weet wat je nodig hebt. Dat weet Hij al voordat je het zelf doorhebt! Bij hem mogen we opladen: als we het even niet meer zien zitten, maar ook als we gewoon dankbaar zijn voor wat we hebben gekregen.

Tijdens Hightime gaan we samen quality timen met God en met elkaar. Of Hightime dan een rustige break wordt?! Reken daar maar niet op. Het wordt een fantastisch kamp, met knallende lofprijzingen, fantastische spellen, boeiende teachings, geweldige (nieuwe) vrienden, leuke medewerkers, mooie Eucharistievieringen en een coole rode draad.

Wil jij weer opladen voor 2019? Have a break, have a Hightime!

Geef je nu op!
Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Meld je aan op www.4u-hightime.nl
Medewerkers aanmelden voor 1 december, deelnemers vóór 9 december. Daarna kan deelname niet gegarandeerd worden en wordt het deelnamebedrag met € 10 verhoogd. De kosten zijn € 112. Broers en zussen € 5 korting p.p. Dit bedrag kan je overmaken naar: IBAN NL75 INGB 0009 2336 52 t.n.v. Stichting KCV - jongeren o.v.v. (je naam) en ‘Hightime 2018’ Geen geld, maar wel graag deelnemen? Er zijn mogelijkheden, bel hierover met het dienstencentrum. KCV Dienstencentrum - 0492-554644

info

(0492) 55 46 44
www.4u-hightime.nl

locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl