categoriegebed
wanneerwoensdag 21 november 2018
beginttijd19:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelAvond van Barmhartigheid door jongeren
beschrijving

Voor iedereen in het bisdom Haarlem-Amsterdam organiseren de jongeren uit Haarlem, Amsterdam en omstreken een Avond van Barm­har­tig­heid. De avond zal plaatsvinden in de St. Josephkerk in Haarlem.

Voor de jongeren uit ons bisdom is deze avond bekend van de WJD-reizen, tienerkampen of bisdom­bede­vaarten. Bedevaart­gangers uit ons bisdom zullen de avond kennen van de bedevaarten Rome 2015 en Assisi 2018. Een ideaal moment om even de druk van alle dag achter je te laten en tot rust te komen bij God.

Aanbidding
De avond begint om 19.30 uur met de uit­stel­ling van het Heilig Sacrament. Tijdens de uit­stel­ling zullen jongeren muziek spelen ter onder­steuning van de aanbidding en stilgebed. Ondertussen zullen er priesters in de kerk aanwezig zijn die de mogelijkheid bieden om het sacrament van boete verzoening te ontvangen. De aanbidding zal worden afgesloten rond 21.30 uur waarna de jongeren nog een aantal liederen zullen spelen in de kerk.

Buiten voor de kerk zal een gezamenlijke borrel worden gehouden om elkaar te ontmoeten en samen na te praten. De jongeren en parochianen zullen ieder voorzien van een drankje en een versnapering. Ook zal er een gezellig kampvuur worden georga­ni­seerd op het kerkplein.

Kaarsje aansteken
Tijdens de avond zullen jongeren op straat voorbij­gangers en buurtbewoners uit­no­di­gen om een kaarsje aan te steken in de kerk. Zelf kunt u natuurlijk ook een kaarsje aansteken en uw gebed neerleggen bij het Aller­heiligste Sacrament.

Praktisch
U hoeft zich niet aan te melden voor de avond en kunt zich gewoon aansluiten als u komt. Parkeren kunt u aan de Parklaan of in nabij­ge­le­gen parkeergarages. Op het kerkplein voor de kerk is het niet mogelijk uw auto te parkeren.

Details

datum: woensdag 21 november 2018
tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
locatie: St. Josephkerk, Jansstraat 41, Haarlem
kosten: Gratis
info: info@jongbisdomhaarlem.nl
parkeren: Parklaan (€ 4,50 per uur) of parkeergarages (€ 2,89 per uur)

info

info@jongbisdomhaarlem.nl
www.jongekerk.nl

locatieSint Josephkerk, Jansstraat 41
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl