categorieliturgie
wanneerzondag 18 november 2018
beginttijd15:30 uur
 titelGregoriaanse None
beschrijving

Voor het eerst in haar geschiedenis bidt en zingt de Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht e.o. o.l.v. Elly Stuurman TWEE getijdengebeden op dezelfde dag, namelijk op zondag 18 november om 14.30 uur de gregoriaanse Sext van de Zondag en een uur later, om 15.30 uur, de gregoriaanse None van de Zondag. De vieringen duren elk ongeveer een half uur. Dit vindt plaats in de Oud-Katholieke kerk van de H. Maria Maior, Voorstraat 120, 3311 ER te Dordrecht.

U kunt dus kiezen: beide vieringen bijwonen met een pauze-wandeling tussendoor of één van de vieringen bijwonen. Het is aan u!

Zoals gebruikelijk worden tekstboekjes met de Latijnse en de Nederlandse tekst voor de duur van de viering aan de bezoekers ter beschikking gesteld. Ong. 2 weken vóór deze vieringen vindt u een toelichting bij deze Sext en deze None, alsmede actuele informatie over de Interkerkelijke Schola Cantorum op de website.

Allen van harte welkom !

info

www.gregoriaansdordt.com

locatieOud-Katholieke kerk - H. Maria Maior, Voorstraat 120
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl