categoriecursus
wanneervanaf vrijdag 18 januari
beginttijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelBijbelcursus - Genesis tot Jezus
beschrijving

In ’s-Hertogenbosch wordt verdeeld over zeven avonden in begin 2019 een bijbelcursus gegeven.

Hoevelen van u hebben geprobeerd de Bijbel van A tot Z door te lezen? En zonk de moed u in de schoenen aan het einde van het boek Exodus voordat u ergens halverwege Leviticus het bijltje erbij neergooide? U bent niet alleen. Veel goedwillende bijbellezers zijn gestrand op de vele oudtestamentische details.

In deze cursus geven we u hét kompas dat u nodig hebt om van begin tot einde door de Bijbel te navigeren. Dit kompas kun je in één woord samenvatten: VERBOND. ‘Verbond’ is het antwoord op de vraag: waar gaat de Bijbel over? ‘Verbond’ legt uit waarom God de dingen die Hij zegt en doet in de Schrift, doet en zegt. Als u het verbond begrijpt, valt al het andere op zijn plaats. De details die eens zo duister leken, beginnen logisch te worden.

Tot slot: ‘Genesis tot Jezus’ belooft een spannende reis door de Bijbel te worden. Van u als deelnemer wordt verwacht dat u uw ‘huiswerk’ doet en gedurende deze cursusweken zelf ook gaat lezen in de Bijbel.

Details

  • data: Vrijdag 18 januari, 25 januari, 8 februari, 22 februari, 8 maart, 22 maart en 12 april 2019
  • tijd: 19.30 tot 21.30 uur; koffie staat klaar om 19.15 uur
  • locatie: Lucaskerk, Zuiderparkweg 301, ’s-Hertogenbosch
  • werkboek: € 17.50 excl. portokosten

info

Corry Coppens
fam.coppens@home.nl
(073) 52 10 763

locatieLucaskerk, Zuiderparkweg 301
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl