categoriefestiviteit
wanneervanaf dinsdag 27 november 2018
 titelOnline-Adventskalender voor kinderen
beschrijving

Online-Adventskalender voor kinderen
elke dag een luikje openen op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Op dinsdag 27 november 2018 kunnen kinderen het eerste luikje openen van onze Online-Adventskalender. Ga daarvoor naar de kinderpagina op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl 
Het luikje opent zich als je erop klikt. Elke dag is er een nieuwe verrassing om te lezen, luisteren, kijken, doen….

Deze Online-Adventskalender is een digitale versie van de vertrouwde papieren kalender. Met daardoor veel méér mogelijkheden om kinderen te laten ontdekken wat de betekenis van Kerstmis is. De kinderen worden verrast met filmpjes, verhalen, knutselwerkjes, liedjes en nog veel meer. 

Stichting Kinderen bidden voor Kinderen heeft deze Adventskalender ontwikkeld om de jongste generatie het Kerstverhaal beter te doen kennen. Achter de meeste luikjes schuilt iets voor zowel jonge als iets oudere kinderen van de basisschool.

We hopen dat ouders zo luikje-voor-luikje met hun kinderen op weg naar Kerstmis gaan.

Op meerdere dagen wordt ook materiaal aangeboden dat gebruikt kan worden voor de kinderwoorddienst in de Advent. Dit is echter niet gekoppeld aan de Evangelielezing van de daaropvolgende zondag.

De laatste luikjes zijn heel geschikt voor de kerstvakantie!

info

www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

locatieNederland en Belgiƫ
plaatsNederland en Belgiƫ
doelgroepGezin Gezin

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl