categorieontmoeting
wanneerdonderdag 22 november 2018
beginttijd19:30 uur
 titelInfoavond - AVG en vrijwilligersbeleid
beschrijving

In november organiseert het bestuur van de Mariaparochie drie informatie-avonden voor parochianen die actief betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in de kerken van de H. Mariaparochie: de Sint-Lambertus en H. Laurentius, de H. Landelinus, de Willibrord, de H. Anna West en H. Anna Hintham en de Sint-Lucas.

Tijdens deze avonden wordt uitleg gegeven over de AVG en de toepassing daarvan in de praktijk. De AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) is de benaming van de nieuwe wetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens die in mei 2018 in werking is getreden. Ook voor kerken heeft het grote gevolgen.

Daarnaast wordt het vrijwilligersbeleid voor vrijwilligers van de Mariaparochie toegelicht, beleid waar het bestuur graag samen met de werkgroepen naar toe wil werken. Alle coördinatoren en vrijwilligers van de Mariaparochie worden van harte uitgenodigd om één van deze drie avonden bij te wonen.

Er is er een op 14 november geweest. En er volgen er nog twee op 22 november (Lucaskerk) en 29 november (Willibrordkerk). Alle avonden beginnen om 19.30 uur met inloop vanaf 19.15 uur voor koffie of thee.

Graag even doorgeven via jolien@vander-heiden.nl met hoeveel werkgroepsleden u bij welke avond aanwezig denkt te zijn i.v.m. het klaarmaken van de zaal.

info

jolien@vander-heiden.nl
www.mariajohannes.nl

locatieLucaskerk, Zuiderparkweg 301
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl