categorieconferentie
wanneerdonderdag 24 januari
beginttijd20:00 uur
 titelDag van het Jodendom in Amersfoort I
beschrijving

In Amersfoort (parochie OLV van Amersfoort) worden er twee avonden georganiseerd over Lernen/Leren in het christendom en Jodendom. Op 24 januari is Henk Scholder gastspreker. Hij is judaicus en docent van de Stichting Leren en Vernieuwen (LEV) – LEV is het Hebreeuwse woord voor ‘hart’. Deze stichting bevordert de studie van Bijbel en Joodse traditie. Scholder zal de aanwezigen inleiden in de joodse wereld van het Lernen: waarom staat dat daar zo centraal maar ook: wat zegt ons dat als christen?

De tweede bijeenkomst op 7 februari is een vervolg van de eerste avond. Tijdens deze tweede avond met Scholten gaan de deelnemers Lernen zelf ‘doen’. Zo kan men persoonlijk ervaren wat ‘lernen’ inhoudt.

De bijeenkomsten (i.s.m. het Spiritueel Cultureel Centrum) starten om 20.00 uur. Locatie: St. Franciscus Xaverius Pastorie, ‘t Zand 31 Amersfoort, kosten: € 5 per avond; € 8 voor twee avonden. Informatie: diaken Frank Sieraal, tel.: 033 4729438; opgave: secretariaatscc@gmail.com

info

diaken Frank Sieraal
(033) 472 94 38
secretariaatscc@gmail.com

locatiePastorie St. Franciscus Xaveriuskerk, Het Zand 31
plaatsAmersfoort (Utrecht)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl