categorieliturgie
wanneerzondag 26 december 2021
beginttijd17:30 uur
 titelTraditionele Latijnse Mis
beschrijving

Traditionele Latijnse Mis (missaal 1962)

Elke laatste zondag van de maand, aanvang 17.30 uur
Basiliek van het H. Bloed (benedenkapel), Burg 13, Brugge

Celebrant: EP Schneider

Inschrijven is niet meer verplicht.
In de Basiliek is het dragen van een mondmasker verplicht. Gelieve op elk ogenblik ook de afstand van 1½ meter te respecteren (huisgenoten uitgezonderd).

Het is een gelezen Mis. Boekjes en misblaadjes worden niet ter beschikking gesteld, gelieve dus uw eigen missaal mee te brengen.Help deze maandelijkse H. Mis (elke laatste zondag van de maand om 17u30) a.u.b. bekend te maken bij uw vrienden en kennissen.

Wenst u de organisatie van deze maandelijkse H. Mis financieel te ondersteunen (vervoersonkosten van de priester, onkosten basiliek, muzikale omlijsting ...), kan dit door een overschrijving met vermelding ‘Mis Brugge’ op het rekeningnummer BE50 9795 4383 1818 t.a.v. Mysterium Fidei. Bij voorbaat hartelijk dank!

info

tridentijnsemis@gmail.com
tridentijnsemis.blogspot.be

locatieBasiliek van het Heilig Bloed, Burg 13
plaatsBrugge (België)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl