categorieliturgie
wanneerzondag 5 november 2023
beginttijd10:00 uur
 titelEerste H.Mis neomist Erik Buster
beschrijving

Op zaterdag 4 november 2023 zal Mgr. Gerard de Korte door middel van handoplegging en gebed Erik Buster tot priester wijden en Frits Hendriks tot transeunt-diaken. De Eucharistieviering waarin dat zal plaatsvinden begint om 10.30 uur in de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch. Aansluitend is er een receptie in het Sint-Janscentrum (Papenhulst 4).

Op zondag 5 november 2023 om 10.00 uur zal neomist Erik Buster zijn plechtige eerste H. Mis opdragen in zijn thuisparochie in de Sint-Caeciliakerk (Kerkstraat 4) te Berkel-Enschot. Diaken Frits Hendriks zal voor het eerst als diaken assisteren. De zang wordt verzorgd door Gemengd Koor Sint Caecilia. De gildes Sint Joris en Sint Sebastiaan uit Enschot en Heukelom en Sint Hubertus uit Berkel zullen medewerking verlenen. Aansluitend is iedereen welkom bij de receptie in Boerderij Denissen (Generaal Eisenhowerweg 1).

info

www.sint-janscentrum.nl

locatieSint-Caeciliakerk, Kerkstraat 4
plaatsBerkel-Enschot (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl