categoriecursus
wanneervanaf dinsdag 26 september 2023
beginttijd19:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelSensiplan natuurlijke gezinsplanning
beschrijving

Deze cursus is voor vrouwen en hun partner die op een natuurlijke manier met hun vruchtbaarheid willen omgaan en om diverse redenen geen gebruik willen maken van kunstmatige hormonen. Sensiplan is een wetenschappelijk onderbouwde sympto-thermale methode om de vruchtbare en onvruchtbare dagen in de cyclus van de vrouw vast te stellen.

In deze cursus leer je de signalen van je vruchtbaarheid herkennen. Hiervoor wordt een combinatie gebruikt van o.a temperatuur, baarmoederhalsslijm en/of baarmoedermond. Door deze signalen met de Sensiplan regels te interpreteren en de methode betrouwbaar toe te passen, weet je precies wanneer je niet zwanger kunt raken en wanneer wel. De cursus wordt gegeven in een kleine groep van drie vrouwen/stellen. Eind van de avond is er individuele begeleiding.

Startdatum Les 1: dinsdag 26 september 2023 van 19.00 - 21.00 uur. Verdere data (nog 3x) in overleg met andere aanmeldingen en consulent. Na een half jaar nog een terugkomavond,

Locatie: Almelo

Kosten: € 295,- Inclusief Hand- en Werkboek ’Natuurlijk en Zeker’, digitale thermometer en individuele begeleiding. Cursusprijs per vrouw/stel partner zeer welkom! Volledige vergoeding door Pro Life, bij alle aanvullende verzekeringen.

Ook in andere plaatsen starten regelmatig cursussen. Bij voldoende aanmeldingen kan ieder moment een cursus beginnen. Neem gerust contact op. Wij helpen je graag - vrijblijvend - verder.

info

Elize Koldenhof (consulent)
elize.koldenhof@sensiplan.nl

Secretariaat: Margreet Boender
(06) 51 64 22 97
secretariaat@sensiplan.nl
www.sensiplan.nl

locatieWordt bij opgave bekend
plaatsAlmelo (Overijssel)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl