categorielezing
wanneerdinsdag 26 september 2023
beginttijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelWebinar - Aantrekkingskracht Kloostertraditie
beschrijving

De Commissie Presentie Religieuzen van de KNR organiseert een webinar over de vraag waarom de kloostertraditie aantrekkingskracht heeft op vele zinzoekers. Het webinar vindt plaats op dinsdag 26 september 2023 van 19.30 tot 21.00 uur.

Kloosterkracht
Spreker is Greco Idema. Er zijn maar weinig mensen die zozeer de vinger aan de pols hebben van religieus Nederland als hij. Naast zijn werk als hoofdredacteur van Volzin en Reliwerk, organiseert hij regelmatig bijeenkomsten op het terrein van interreligieuze contacten, spiritualiteit en religieuze diversiteit. Hij is ook initiatiefnemer van de Facebook-groep Kloosterkracht, een netwerk van ca. 4400 zinzoekers die zich aangesproken weten door kloosters, kloostertraditie en -spiritualiteit.

Greco zal vertellen over zijn ervaringen en inzichten. Ook legt hij uit hoe Kloosterkracht zich heeft ontwikkeld en hoe het hem lukt zoveel mensen te bereiken. Verder zullen we ook met elkaar in gesprek gaan in break out-rooms. Tenslotte zal Greco ingaan op de vragen die zijn gerezen.

Als u wilt deelnemen kunt u zich melden via  CPR@knr.nl
U ontvangt dan de Zoomlink de dag voor het webinar.

info

cpr@knr.nl
www.knr.nl/nieuws/webinar-over-de-aantrekkingskracht-van-de-kloostertraditie-op-zinzoekers

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl