categoriecursus
wanneervanaf donderdag 22 februari
beginttijd19:45 uur
eindtijd22:00 uur
 titelSensiplan natuurlijke gezinsplanning
beschrijving

Deze cursus is voor vrouwen en hun partner die op een natuurlijke manier met hun vruchtbaarheid willen omgaan en om diverse redenen geen gebruik willen maken van kunstmatige hormonen. Sensiplan is een wetenschappelijk onderbouwde sympto-thermale methode om de vruchtbare en onvruchtbare dagen in de cyclus van de vrouw vast te stellen.

In deze cursus leer je de signalen van je vruchtbaarheid herkennen. Hiervoor wordt een combinatie gebruikt van o.a temperatuur, baarmoederhalsslijm en/of baarmoedermond. Door deze signalen met de Sensiplan regels te interpreteren en de methode betrouwbaar toe te passen, weet je precies wanneer je niet zwanger kunt raken en wanneer wel. De cursus wordt gegeven in een kleine groep van drie vrouwen/stellen. Eind van de avond is er individuele begeleiding.

Startdatum Les 1: donderdag 22 februari 2024 van 19.45 - 22.00 uur. Verdere data (nog 3x) in overleg met andere aanmeldingen en consulent. Na een half jaar nog een terugkomavond,

Locatie: Buitenpost

Kosten: € 295,- Inclusief Hand- en Werkboek ’Natuurlijk en Zeker’, digitale thermometer en individuele begeleiding. Cursusprijs per vrouw/stel partner zeer welkom! Volledige vergoeding door ‘De christelijke zorgverzekeraar’, bij alle aanvullende verzekeringen.

Ook in andere plaatsen starten regelmatig cursussen. Bij voldoende aanmeldingen kan ieder moment een cursus beginnen. Neem gerust contact op. Wij helpen je graag - vrijblijvend - verder.

info

Consulent: Judith Klamer
judith.klamer@sensiplan.nl

Secretariaat: Margreet Boender
(06) 51 64 22 97
secretariaat@sensiplan.nl
www.sensiplan.nl

locatieWordt bij opgave bekend
plaatsBuitenpost (Friesland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl