Wie zijn wij?

Wij zijn een groep enthousiaste tieners van 12 t/m 16 jaar en bestaan sinds september 2008. We komen gemiddeld eenmaal in de drie weken bijeen in het jeugdhonk van de Sint-Jan, een fantastische ruimte helemaal op zolder boven een van de vele kroegen van Den Bosch pal naast de Sint-Jan . Dit honk heeft de zeer passende naam De Verdieping: wij doen aan verdieping op de bovenste verdieping.

Sinds september 2010 is er een 16-plus groep actief op De Verdieping. Tweemaal in de maand op een donder­dag­avond komen ze bijeen rondom een bepaald thema. Kom een keer langs! Geef het wel even door, want één van de ingrediënten van de avond is ‘gezellig samen genieten van een eenpansmaaltijd’.

Wat doen wij en wanneer?

De avonden worden gepland op een vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur. We behandelen allerlei onderwerpen, zoals Wie is God? Geloof ik eigenlijk wel? Wie ben ik? Wat is vriendschap? Wat is liefde? Door te luisteren, te delen, te discussiëren en door middel van sketches, muziek, spellen, etc. gaan we met het thema aan de slag.

En natuurlijk blijft het niet bij ‘serieuze’ avonden alleen. We willen ook met elkaar sportief bezig zijn, film kijken, meedoen aan landelijke of regionale tiener-activiteiten, een weekendje weg, kortom er is van alles te doen!

Activiteiten:


Dus...

...als je van veel gezelligheid houdt en je ontmoet graag leeftijdgenoten én je wil graag meer weten over het katholieke geloof, meld je aan of kom een keer kijken. Neem contact op met Beate of Corry of stuur een mailtje.

Leiding

Robert van Aken (priester)
Corry Coppens073 - 521 07 63
Beate Gloudemans06 - 29 28 62 46

E-mailadres tienergroepdenbosch@hotmail.com
Website www.rkactiviteiten.nl/tienergroepdenboschWebpagina ter beschikking gesteld door iMoose.nl