Vandaag is dinsdag 23 april
Sint Joris
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 12 t/m zondag 20 oktober 2013    Evangelie van 2013-10-12
 titelParochiebedevaart naar Assisi en Padua
beschrijving

 De pastorale eenheid H. Maria en H. Johannes van ’s-Hertogenbosch houdt van 12 t/m 20 oktober 2013 (herfstvakantie) een bedevaart naar Assisi en Padua.

De kosten bedragen € 985
Deze reissom is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Begeleiding door ervaren chauffeur
  • 8 overnachtingen in goede hotels op basis van half pension
  • Excursies en entrees
  • Reisverzekering

Wij kunnen u verzekeren dat het echt de moeite waard is om aan deze prachtige reis naar Franciscus van Assisi en Antonius van Padua deel te nemen. Het is een echte bedevaart met gebed, bezinning en vieringen.

De reistechnische verzorging is in handen van de Limburgse Bedevaarten te Maastricht. Daar kunt u meer informatie verkrijgen en het aanmeldingsformulier aanvragen.

info

Limburgse Bedevaarten
Chantal Piters of Sabine Gerardts
(043) 321 57 15

Diaken Jan Renders
(073) 521 46 39 (ma-, di-, do- en vrijdagmorgen 08.30-10.00 uur)

locatieAssisi en Padua
plaatsAssisi (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl