kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl Privacy

Moederdag voor Maria

Gepubliceerd: 5 mei 2017

Zondag 14 mei 2017 is het weer Moederdag. Veel kinderen maken dan hun mama blij met een tekening of een bosje bloemen. Maria is ook Moeder. Laten we daarom onze Moeder Maria voor haar hulp bedanken met een Weesgegroet of de Rozenkrans. Elk Weesgegroet is voor Maria als een mooie roos. Als heel veel kleine én grote kinderen van Maria een roos van gebed geven, krijgt Maria echt een reuze boeket! Zo wordt het ook Moederdag voor Maria.
Eindstand: 3.192 rozen voor Maria

Eenvoudig aanmelden voor krans van rozen

Mail naar maria@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
  • vanuit welke woonplaats
  • met hoeveel personen op zondag 14 mei minimaal 1 Weesgegroet wordt gebeden
Hier kunt u zien waar het ook Moederdag voor Maria is. Mensen in België worden van harte uitgenodigd om mee te doen. In 2016 hebben maar liefst 3.132 kinderen van Maria, thuis of samen in de kerk, op deze zondag een Weesgegroet gebeden.

Meimaand is Mariamaand

In dit Fatima jubileum jaar past het extra goed om van de meimaand een Mariamaand te maken. Een mooie traditie, waarvan we hopen dat deze aan kinderen wordt doorgegeven. Daarvoor hebben wij diverse suggesties, voor jong en oud, voor parochies en thuis.Webpagina ter beschikking gesteld door Rkactiviteiten.nl / iMoose.nl / Wim Koopman