Vandaag is zaterdag 20 april  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 30 oktober 2011    Evangelie van 2011-10-30
begintijd13:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelKisi Kids musical Overijse (B)
beschrijving

KISI (de afkorting van het Duitse: ‘Kinder singen’) werd opgericht in Oostenrijk in 1993, toen de dirigent van een parochieel kinderkoor bij wijze van experiment een musical schreef voor zijn zanggroep, als een nieuwe wijze om het geloof uit te dragen en kinderen betrokken te houden bij de Kerk. De Weense kardinaal Schönborn nam het project onder zijn bescherming.

Sedertdien zijn honderden gezinnen geraakt door het vuur van KISI. Na Oostenrijk werden ook in Nederland groepen opgericht; eerst in ’s-Hertogenbosch, en vervolgens ook in andere bisdommen.

Als afsluiting van hun herfst-musicaltournee zal de KISI-groep uit Nederland een opvoering houden van hun musical: ‘Lilli en de ongelooflijke comeback’ over moeilijkheden bij het geloven en de verrijzenis van Jezus.

Wat:
Opvoering musical ‘Lilli en de ongelooflijke comeback’ (zie: www.kisi.nl)
Wanneer:
Zondag 30 oktober 2011 om 13.30 u
Waar:
Het Oude Klooster, Terhulpsesteenweg 704-708, 3090 Overijse
Kosten:
Volwassenen: € 5
kinderen: € 3 (jonger dan 3 jaar gratis)
steunkaarten € 10
Aanmelding:
Is gewenst via gezinswerking@hotmail.be

Alle geïnteresseerden zijn welkom. We willen deze uitnodiging specifiek ook richten tot schooldirecties en onderwijzend personeel (m.n. van basisscholen), om hen zo in contact te brengen met deze nieuwe en aansprekende wijze van evangelisatie en godsdienstonderricht. Indien u directies of leraren kent die mogelijk interesse hebben in deze activiteit, kunt u de uitnodiging graag aan hen doorgeven. U kunt de contactgegevens van katholieke scholen die mogelijk geïnteresseerd zijn ook aan ons doorsturen ( gezinswerking@hotmail.be ), dan zorgen wij dat zij een uitnodiging toegestuurd krijgen.

info

gezinswerking@hotmail.be
www.kisi.nl

locatieHet Oude Klooster, Terhulpsesteenweg 704-708
plaatsOverijse (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl