Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf donderdag 3 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-03
begintijd19:30 uur
 titelAlphacursus Lisse
beschrijving

Kom naar de Alpha-info avond op donderdag 3 oktober om 19.30 uur in het paus Franciscus huis, Heereweg 271 Lisse. Iedereen van binnen en buiten de kerk is van harte welkom.

Wat is Alpha?
Je ontmoet andere mensen met wie je tijdens tieninteractieve meetings samen op zoek gaat naar antwoorden op je vragen. De wekelijkse avonden starten met een gezamenlijke maaltijd. Er wordt voor je gekookt en de afwas wordt gedaan. Relaxed toch? Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal. Na het praatje kun je in de kleine groep delen wat je mening is en praat je daar met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen! Tot slot borrel je nog gezellig met elkaar na. Het is allemaal gratis en vrijblijvend.

Waarom Alpha?
Je ontmoet leuke,nieuwe mensen. Je denkt samen na over inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor.

Vrijblijvende introductie
Twijfelt u of het iets is, kom geheel vrijblijvend 3 oktober kijken! Dat is namelijk een soort introductiebijeenkomst.

Locatie, data en tijdstippen
De Alpha start op donderdag 3 oktober om 19.30 uur in het Paus Franciscus huis. De bijeenkomsten daarna beginnen om 18.30 uur (met gezamenlijke maaltijd, u hoeft niet te koken of af te wassen!) en zijn gepland op:

  • donderdagen 10, 17, 24 en 31 oktober in het Paus Franciscus huis
  • donderdagen 7, 14, 21 en 28 november in het Willibrordushuisin Hillegom
  • donderdagen 12 en 19 december in het Paus Franciscus huis
  • Verder is er nog een weekeind in een klooster

info

kapelaan Kuik
kapelaan@rkwb.nl

diaken Osseweijer
diakenb@rkwb.nl

locatiePaus Franciscushuis, Heereweg 271
plaatsLisse (Zuid-Holland)
postcode21
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl